Nejnovější recenze ze sekce Autoklimatizace a nezávislé topení
Dle mého je to odpovídající kvalita za prodávanou cenu.
- Rychlost montáže
- Neprší do ní
- Vyzkoušeno a používání již minimálně rok
- Zábrana proti hmyzu
- Pokud se nevyndá na delší jízdu, je slyšet jak při jízdě profukuje
Kvalitní mřížka, plní funkci, lze vyndat pouze ze vnitřku vozu, dobře se do okna zasadí, což je výhoda. Používáno ve VW T4.
odpovídá originálu kvalitou i vzhledem
- Malá mezera u otevřeného okna
- Snadná instalace
- Hodně se zahřívá a ohřívá vzduch
Kvůli užšímu výstupním otvoru se nástavec i trubice hodně zahřívá, čímž se více ohřívá vzduch v místnosti. Po prvním použití jsme přešli zpět na “plachtu” na suchý zip. Bohužel nelze vrátit, jelikož jsme již nalepili těsnění na nástavec a nastříhali pěnové těsnění, aby pasovalo do našeho okna.
Celkově nedoporučuji.
- Kvalita
Kupuji pravidelně po několika letech. Skoro vždy nakonec prasknou ty 3 packy na té kladce s navinutým lankem u elektromotoru. Montáž bezproblémová. Nevím jestli je to standard nebo jestli existuje nějaká nezničitelná varianta.
dostupnost - cena
Vyhoda
- funguje (Sinclair), bez nastavování, hned...
- Kvalita
No za mě produkt nekomunikoval s řídící jednotkou, možná chyba senzoru nebo chyba auta.
Používám opakovaně, dobře funguje.
Použito preventivně, snad funguje.
Bezproblémové.
- Lehká a bezúdržbová.
Lehká a bezúdržbová.
- Dobře funguje.
- Přímo určená na hadici Olimpia splendid
- Skvěle sedí do okna/plexiskla do tloušťky 4mm
- Je neadekvátně drahá
- Průměr zadní a přední strany se lehce liší
- Záklopka se dává ze předu, lepší by byla zezadu nebo oboustranná
Když si odmyslím, že se jedná o dost předražený kus, je to v podstatě nutnost k mobilním klimatizacím olimpia splendid. Dobře na ní sedí originální trubka. Perfektně sedí ve skle/plexiskle do tloušťky 4mm. Je průhledná, takže není rušivá.
Co mi vyjma ceny vadí, je, že průměr zadní strany je o cca 2mm širší než té přední. Když totiž řežete do skla/plexiskla díru, tak se zadní strana nedá použít jako měrka, protože jsou tam fixační zobáčky. A kvůli mírně jinému rozměru tam do díry udělané podle předního otvoru zadní otvor nenarvete.
Taky mám výhrady k záklopce. Ocenil bych, kdyby byla zezadu. Respektive kdyby šla narvat z obou stran.
Člověk to koupit musí, ale je to vcelku šmejd.
- Ukáže i začátečníkovi, že takhle ne
- Příliš měkké na podržení trubek
- Neizoluje, netěsní
- Komplikovaná instalace
- Klimatizace s ní nefunguje
Tyhle měkké izolace do oken jsou reálně k ničemu. Prvně s nimi mobilní klimatizace stejně nefunguje jak má, kvůli prosté fyzice. Ale hlavně se i blbě instalují a nic nepodrží. Oceňuji, že ji vzdušín přibalí zdarma, aby si i úplný začátečník mohl vyzkoušet, že tudy cesta nevede.
Nekvalitní výrobek, části neopracované, ostré , nepasuje, musí se upravit a to včetně přívodu elektřiny. Asi je problém udělat stejný konektor, nebo přechodku.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »