Nejnovější recenze ze sekce Autoklimatizace a nezávislé topení
- Vše ok.
Ok
- Jednoduchost aplikace
Je potřeba blokovat něčím dalším otevírání okna průvanem/větrem, samotný suchý zip to neudrží. Máme okna zapuštěna ve výklenku, chybí informace o velikosti klínu - otevření okna. Hadice mi tam sotva vejde.
Ještě jsem produkt, který má zamezit teplotním ztrátám u mobilní klimatizace nenainstaloval, protože jsem značně nezručný a navíc se po špatné operaci kolene bojím výšky, ale předpokládám, že to splní moje očekávání.
- Funguje parádně
- sedí přesně
příjemné při jízdě
- Kvalitní díl
- Předtlakován
- Zátky, šrouby, těsnění
- Ventily plnění
Kondenzátor klimatizace MAHLE AC 400 000S je kvalitní díl, který je dodáván dobře zabalený. Součástí dodávky jsou ucpávky, krtykty, (nové) šrouby, a také nové těsnění. Samotný kondenzátor je předtlakován, těsnost dílu je tedy možné ihned ověřit při montáži. Po otevření otvorů pro napojení potrubí klimatizace unikne natlakovaný plyn ven.
Nevýhodou jsou jen vnetily pro plnění, na kterých některé (starší) plničky nesedí dobře. Výrobek doporučuji!
Montováno na vozidlo OPEL Zafira B, 1.7 CDTi 93 kW, r.v. 2010
praktičtější než staré typy, výhoda
Náhrada za originál za super cenu.
Jednalo se o náhradní díl do auta a opravdu vyřešil problém, který jsme měli s ventilátorem.
Ventil topran jsem zvolil výhradně kvůli ceně a na zkoušku, jde vyměnit bez úniku chladiva, takže jeho výměna za kvalitní bude jednoduchá.
Nicméně zatím funguje perfektně.
- Cena vs kvalita
Se značkou VEMO ohledně dílů klimatizace zkušenosti nemám, nicméně potrubí sedělo celkem slušně a zatím je vše v pořádku. Čas ukáže o jak kvalitní díl se jedná.
Při cestě do Řecka se ukázalo, že tento přídavný ventilátor plní svou funkci a lednice byla ve velkém teple podstatně výkonnější.
- Funkční elektromagnet za rozumnou cenu
- klimatizace voní
- jako originál
- Splňuje vše co jsem očekával.
- Kvalita
- Dodáno s potřebným množstvím oleje
- Zátky, ucpávky
- Snadná montáž
- Vyšší cena
Kompresor klimatizace od MAHLE je sice dražší, zato však v tomto případě je cena vykoupena kvalitou. Nejen, že je kompresor dodáván již s potřebným množstvím oleje, ale je také pečlivě zabalen, tudíž riziko poškození během přepravy dílu je malé. Kompresor je také dodáván s ucpávkami a záslepkami, které brání vytečení oleje, dobře drží a jsou kvalitní (železné). Součástí balení je také návod.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »